hier een foto
Stichting Beheer het Klokhuis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de instandhouding van Wijkcentrum het Klokhuis.

Vrijwilligerswerk is onbetaald werk en kan een goede manier zijn om werkervaring te krijgen. Dit kan de kans op een betaalde baan vergroten. Geef vrijwilligerswerk wel direct door aan uw uitkerende instantie.

Klik op het plaatje voor een overzicht van onze openstaande functies.
Ook mensen zonder werk worden uitgenodigd om te reageren op het aanbod van onze openstaande functies. Wij bieden jou de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en je netwerk te vergroten. Als je vrijwilligerswerk verricht laat je zien dat je gemotiveerd bent om te werken, dit maakt de kans van slagen naar betaald werk groter (vrijwilligerswerk is ook werkervaring). Vrijwilligerswerk mag je vermelden op je CV, zodat er geen gat in je CV ontstaat.

Hieronder staan onze openstaande vacatures vermeld. Klik op de regel van jou voorkeursfunctie voor een complete beschrijving van de werkzaamheden.      (pagina's openen in een nieuwe tab)

Baliemedewerker


Barmedewerker


Barkeeper


Barkeeper +


Gastvrouw/Gastheer


Huiswerkbegeleider


Horeca Medewerkers


Medewerker Zalenbeheer


Ondersteuning barpersoneel


Stagebegeleider


Tuinman/Tuinvrouw


Zelfstandig werkend kok


Al deze vacatures + omschrijving staan ook op de website https://www.indebuurt033.nl vermeld. Klik hiervoor op deze link of kopieer en plak deze link in de adresbalk van je browser en geef enter. Na het openen van deze site (link opent in een nieuwe tab) klik je in de menubalk op vrijwilligers & mantelzorg, klik daarna in het pull down menu op vrijwilligersvacaturebank. Typ als zoekfunctietitel "klokhuis" en geef daarna enter. Hierna verschijnen de openstaande vacatures van Wijkcentrum het Klokhuis in beeld.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, schrijf u dan een e-mail met daarin uw CV en motivatiebrief waarom het Klokhuis de ideale plaats is om werkervaring op te doen. Ons email adres is:

klokhuisamersfoort@gmail.com


Staat er voor jou geen passende functie bij, schroom niet om te reageren hier komen wij samen wel uit. Wijkcentrum het Klokhuis is een leerwerkbedrijf. Wij bieden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een persoonlijk leer- en ontwikkelingsplan. U krijgt praktische cursussen om u als werknemer te ontwikkelen. Hiermee kunt u aan de slag: met werk, stage, opleiding, of een combinatie hiervan.