Wijkcentrum het Klokhuis

 

Buurtbudget Randenbroek-Schuilenburg 2020
Ga voor je buur, buurt, buurtbudget 

 Het Buurtbudget 2019 is toegekend aan: 

In 2019 hebben we 15 x een straatfeest uitbetaald,  variërend van BBQ tot springkussen.  Nadat de bonnen ingeleverd zijn hebben de aanvragers een bedrag tot maximaal € 250,00 ontvangen.

Ook de Dahliavereniging heeft weer een aanvraag gedaan voor € 3000,00 en deze gereserveerd voor zonnepanelen, omdat de Gemeente Amersfoort de bankjes al geplaatst heeft die zij aangevraagd hadden. 


De Undine en de Euterpestede zijn weer een dagje uit geweest, waarbij het gezelschap steeds gemeleerder wordt door de samenstelling van beide wooncentra.

Ook konden wij de Euterpestede blij maken met een nieuwe koelkast die precies op de dag van de verkiezingen het loodje had gelegd, met instemming van de aanwezigen op de BB avond werd een uitzondering gemaakt voor de aanvraag.

Ook verschillen actieve clubs in de wijk,  sport, kaarten en zingen (in het park) hebben dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het BB. Variërend van trainingen tot aanschaf van benodigd heden.


Zo kunnen we nog veel meer vertellen, de complete lijst ligt ter inzage in het Klokhuis, zonder daar overigens namen in te vermelden ivm de privacy